Шефът на Националното тол управление Олег Асенов изненадващо бе повишен. В четвъртък

...
Шефът на Националното тол управление Олег Асенов изненадващо бе повишен. В четвъртък
Коментари Харесай

Шефът на тол системата влезе в управата на АПИ

Шефът на Националното тол управление Олег Асенов изненадващо бе нараснал. В четвъртък Агенция " Пътна инфраструктура " разгласи, че той е назначен в управителния й съвет. Така управлението на АПИ, оредяло след освобождението на Дончо Атанасов поради нещастието край Своге, получава свежо попълнение. Асенов ще се причисли към УС, в който сега са единствено председателят Георги Терзийски и инж. Иван Досев.

Асенов ще дава отговор за тол системата, която още е " до средата " и която се затрудни даже с обикновената работа по въвеждане на е-винетките. Именно поради безбройните засечки досега депутатите трансформираха небрежно Закона за придвижване по пътищата и отложиха събирането на тол такси за 1 март 2020 година Първоначално бе заложено системата за таксуване на тирове и рейсове за изминато разстояние да проработи на 16 август т.г.

До провеждането на конкурс за нов шеф на Националното тол ръководство длъжността краткотрайно ще бъде изпълнявана от Радослав Миленов – началник-сектор " Обслужване на консуматори ", оповестиха от АПИ. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР